В едната продукция тя ще играе българка, а в другата ще се бори с

...
В едната продукция тя ще играе българка, а в другата ще се бори с
Коментари Харесай

Мария Бакалова свършва снимките в Солун, чакат я за два нови филма

В едната продукция тя ще играе българка, а в другата ще се бори с наводняване
Номинираната за “Оскар ” Мария Бакалова ще взе участие в нов филм, където ще си партнира с американския артист Бен Фостър, прочут с ролята си в лентата “Хари Хафт ” от 2021 година

Двамата ще играят в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от международните медии.

Главният воин, в чиято роля влиза артистът Бен Фостър, се връща в родния си град, с цел да помогне да се предотврати пагубно наводняване и да се изправи против грешките от предишното си.

Това в резюме е сюжетът на идната лента, фотосите на която се чака да стартират по-късно тази пролет. Все още обаче не е ясно в каква роля ще влезе Мария Бакалова.

На екрана ще ѝ партнират още Джъстис Смит, прочут с функциите си във филми като “Всички наши места ” и “Хартиени градове ”, и Катрин Уотърсън, известна с присъединяване си във “Фантастични животни ” и “Вавилон ”.

В момента Бакалова е в Солун, където снима екшън трилъра “Мръсни ангели ”. Снимките ще приключат напълно скоро.

Междувременно преди дни българската звезда разгласи в инстаграм профила си, че ще взе участие и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън. Там Бакалова ще влезе в ролята в българка, която идва в фамилията на вдовец и неговия наследник и животът им ще се преобърне. В лентата актрисата ще си партнира с Рори Киниър, прочут с присъединяване си в “Игра на кодове ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР